Dag en nacht bereikbaar
T: +31 (0)72-5063033
F: +31 (0)72-5062552
E: info@biesboerexpertise.com

Bezoekadres
Mosselaan 65
1934 RA Egmond aan den Hoef

Brand

  • Brand in gebouwen
  • Brand in vaartuigen
  • Brand in voertuigen
BIESBOER Expertise stelt bij meer dan 300 brandschades per jaar onderzoeken
in naar de oorzaak of toedracht. Dit betreffen branden in fabrieken, bedrijven, woningen, vaar- en voertuigen, teneinde –zonder aanziens des persoons- te zorgen voor duidelijkheid.

De experts van BIESBOER Expertise zijn op hun vakgebied volledig opgeleid waardoor u de beste expertise krijgt. BIESBOER Expertise heeft door de combinatie van eigen technische en tactische experts het complete dienstenpakket voor u in huis. Daar de expertise door het eigen personeel in één bedrijf aanwezig is, krijgt u van éénonderzoeksbureau de complete rapportage over de bevindingen van het technische en tactische onderzoek naar het ontstaan van de brand. De combinatie van technisch en tactisch onderzoek in één bureau zorgt voor korte lijnen onderling en met de opdrachtgever. U krijgt één persoon als aanspreekpunt voor het afstemmen van de onderzoeksvragen en bevindingen die tijdens het onderzoek ontstaan en duidelijk worden.
 
Biesboer Expertise BV is met haar werknemers het grootste expertisebureau van Nederland op het gebied van brandonderzoek. Buiten het hoge niveau van de kennis en kunde op het gebied van brandonderzoeken, heeft iedere onderzoeker nog een eigen specialisme dat gerelateerd is aan de interesse en achtergrond van de onderzoekers. Biesboer Expertise BV heeft een voormalig brandweerofficier in dienst waardoor ook de kennis op het gebied van brandbestrijding en inzet van blusmiddelen aanwezig is. Tevens is als enig particulier expertisebureau in Nederland bij BIESBOER Expertise BV het specialisme onderzoek natuurbranden aanwezig. Enkele andere voorbeelden van specialisaties in onderzoeken zijn landbouwvoertuigen, explosies, hennepkwekerijen, dakdekwerkzaamheden en elektra.