Dag en nacht bereikbaar
T: +31 (0)72-5063033
F: +31 (0)72-5062552
E: info@biesboerexpertise.com

Bezoekadres
Mosselaan 65
1934 RA Egmond aan den Hoef

"Ik signaleer interne diefstal binnen mijn bedrijf, maar hoe pak ik dat aan?”

"Hij is zogenaamd ziek en doet waar hij zin in heeft terwijl ik alle zeilen moet bijzetten!”


Diefstal en/of fraude binnen uw bedrijf geven onrust onder het personeel. Ook een intern conflict of ziekmelding van een werknemer waaraan men twijfelt of deze echt ziek is, geeft enorm veel onrust binnen uw bedrijf. Er wordt naar elkaar gekeken, wantrouwen naar elkaar en naar de leiding ontstaat snel. "Als het zo makkelijk is, waarom zou ik het dan niet doen?” is een vaak gehoorde uitdrukking in het roddelcircuit binnen het bedrijf. Daarbij komt nog de schade, bijvoorbeeld financiële, voor uw bedrijf.

BIESBOER Expertise B.V. adviseert om een dergelijke situatie niet te lang te laten duren. De werksfeer binnen uw bedrijf is bijzonder belangrijk, omdat hierdoor productiviteit en loyaliteit ontstaat. Wacht dus niet te lang om in te grijpen en schakel een deskundig bedrijf in om u voor te laten lichten over de mogelijkheden om de diefstallen of verzuimfraude aan te pakken volgens de richtlijnen en procedures voor intern onderzoek. BIESBOER Expertise B.V. is zo’n dienstverlenend bedrijf voor het instellen van onafhankelijk onderzoek naar diefstal en verzuimfraude binnen uw bedrijf.

De experts in dienst bij BIESBOER Expertise zijn stuk voor stuk specialisten met jaren lange ervaring. Door het gehele land worden door ons honderden onderzoeken per jaar uitgevoerd, afsluitend met een beëdigde rapportage, voorzien van een conclusie uitsluitend gebaseerd op feiten en omstandigheden, zonder aanzien des persoon.

Wij maken graag vrijblijvend een afspraak om u te adviseren over de mogelijkheden voor het stoppen van de diefstallen en/of verzuimfraude. Heeft u vragen of wenst u aanvullende informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.